Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

M18 FUEL™ HOLE HAWG® sarokfúró

M18 FUEL™ HOLE HAWG® sarokfúró

A korszerűsített POWERSTATE SZÉNkefe nélküli motorral, továbbfejlesztett REDLINK PLUS elektronikával és REDLITHIUM HIGH-OUTPUT akkumulátorokkal gondosan megtervezett M18 FUEL HOLE HAWG® a villanyszerelők és szakemberek számára az iparágban elérhető leggyorsabb szerelést és legkönnyebb SAROKfúrót képes biztosítani.  

 

A MILWAUKEE® ÚJ GENERÁCIÓS SAROKFÚRÓT BIZTOSÍT VILLANYSZERELÉSHEZ

2020. 10. 12.

A Milwaukee Tool továbbra is átütő innovációt kínál a villanyszerelés során alkalmazható új generációs sarok fúrási teljesítmény – az M18 FUEL™ HOLE HAWG® sarokfúró bevezetésével.

A korszerűsített POWERSTATE SZÉNkefe nélküli motorral, továbbfejlesztett REDLINK PLUS elektronikával és REDLITHIUM HIGH-OUTPUT akkumulátorokkal gondosan megtervezett M18 FUEL HOLE HAWG® a villanyszerelők és szakemberek számára az iparágban elérhető leggyorsabb szerelést és legkönnyebb SAROKfúrót képes biztosítani.  

„A szakemberek az 1970-es évektől, az eredeti HOLE HAWG® bevezetése óta bíznak a MILWAUKEE® derékszögű fúróiban,” - mondta Sendi Spoljaric, a Milwaukee Tool csoporttermék-igazgatója. „Amikor 2014-ben bevezettük a piacon vezeték nélküli HOLE HAWG® termékünket, ez volt az első ilyen vezeték nélküli megoldás. Korszakalkotó volt maga a szerszám, és a vezeték nélküli technológia terén játszott vezető szerepünk odáig fejlődött, hogy most még hatékonyabb megoldást tudunk biztosítani a felhasználók számára, ami nagyobb lehetőséget kínál a vezetékes eszközök teljes lecserélésére. Ezzel a hihetetlen teljesítménnyel legújabb M18 FUEL HOLE HAWG® termékünk a teljes méret és a súly feláldozása nélkül kínálja a teljesen vezeték nélküli villany- és vezetékszerelés valamennyi előnyét a villanyszerelők és szakemberek számára.”

Az új M18 FUEL HOLE HAWG® az elődjére hasonlít külsőleg, ugyanakkor a POWERSTATE szénkefe nélküli motort korszerűsítettük, hogy nagyobb teljesítményt kínáljon a nagy fordulatszámú alkalmazásokban. A szerszám REDLINK PLUS elektronikáját szintén optimalizáltuk, hogy nagyobb legyen a terhelés alatti teljesítmény és a kapacitás anélkül, hogy elakadások lépnének fel. A Milwaukee Tool M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT 5,5 Ah akkumulátorával felszerelt M18 FUEL HOLE HAWG® egyetlen töltéssel (220) 22 mm-ig tud lyukakat fúrni fenyőépületfába; ezzel növeli a hatékonyságot, és csökkenti az állásidőt.

Az M18 FUEL HOLE HAWG® sarokfúrót (M18 CRAD2) villanyszerelők számára optimalizáltuk, míg az M18 FUEL SUPER HAWG (M18 FRAD2) második generációját, amit vezetékszerelők számára optimalizáltunk, 2019. augusztusban vezettük be.

A MILWAUKEE® azzal kötelezte el magát a hatékonyság javítására, hogy teljesítmény-vezérelt és szakma-központú megoldásokat kínál, és így a felhasználók az egész napi munkát egyetlen akkumulátor-rendszerről tudják elvégezni. Ez az új szerszám az M18™ rendszer részét képezi, és 165-nél több szerszámgép megoldást kínál.

Az *M18 FUEL terméket a világ legigényesebb szakemberei számára fejlesztettük i. Kiváló teljesítmény nyújtásával az összes M18 FUEL termék három MILWAUKEE®-exkluzív innovációt alkalmaz —A POWERSTATE szénkefe nélküli motor, a REDLITHIUM akkumulátor és a REDLINK PLUS intelligens elektronika—amelyek kiemelkedő teljesítményt, üzemidőt és tartósságot biztosítanak a munkahelyen. Röviden az M18 FUEL szerszámok kategóriájukban a leghatékonyabb 18 V vezeték nélküli szerszámok.

Technikai adatok

M18 FUEL HOLE HAWG® sarokfúró

(M18 CRAD2-0)

  • Üresjárati fordulatszám:                  1500 ford/perc
  • Súly 5,0 Ah akkumulátorral:            4,1 kg
  • Teljesen fém kulcsos tokmány

A készletbe M18 FUEL HOLE HAWG® sarokfúró tartozik

Ha szeretne többet megtudni az M18 FUEL HOLE HAWG® derékszögű fúróról, tekintse meg a használatáról készült videófelvételt, vagy keresse fel a legközelebbi áruházat, látogassa meg a weboldalunkat: www.metmanszerszam.hu

MEGJEGYZÉSEK A SZERKESZTŐK SZÁMÁRA

A Milwaukee Tool az iparágban élen járó gyártóként nagyteljesítményű szerszámgépeket, tartozékokat és kézi szerszámokat gyárt szakemberek számára, a világ minden részére. Amióta 1924-ben létrejött a vállalat, a Milwaukee Tool az iparágon belül az első helyen áll mind tartósság, mind teljesítmény tekintetében. Miközben szilárd elkötelezettséget vállal a szakmákkal szemben, a Milwaukee Tool továbbra is azzal jár az élen, hogy innovatív, szakma-specifikus megoldásokat kínál.

 MILWAUKEE® MINŐSÉG

A minőség a legnagyobb prioritásunk. A professzionális szerszámgépek iránti felhasználói igények megértésével kezdve alakul a minőség kiváló termékek, komponensek és folyamatok tervezése révén, illetve javul első osztályú anyagok, készletek és szigorú házon belüli/helyi tesztelés alkalmazásával.

A folyamatot olyan nagyteljesítményű szerszámgépek és tartozék szállítása teszi teljessé, amelyeket a szakemberek igényelnek és elvárnak. A minőség 1924 óta erősíti a Milwaukee Tool hírnevét, és ez jelenti továbbra is a hajtóerőt növekedésének hátterében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Milwaukee Tool