Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

M18 FUEL™ 

M18 FUEL™ 

ITT A KÖVETKEZŐ ÁTTÖRÉS: A MILWAUKEE® BEMUTATJA M18 HB12 - 18 V 12.0 AH NAGY TELJESÍTMÉNYŰ AKKUMULÁTORÁT

ITT A KÖVETKEZŐ ÁTTÖRÉS: A MILWAUKEE® BEMUTATJA M18 HB12 - 18 V 12.0 AH NAGY TELJESÍTMÉNYŰ AKKUMULÁTORÁT

2018. 11. 05.

A Milwaukee Tool büszkén mutatja be következő áttörését a lítium ion és az M18™ rendszer terén - az M18 HB12 – 18 V 12.0 Ah nagy teljesítményű akkumulátort, mely a cég eddigi legerősebb akkumulátora.

Az új HB12 50%-kal nagyobb, vezetékes szerszámmal megegyező teljesítményt nyújt, 50%-kal hűvösebb és az erőteljes Milwaukee® M18 B9 9.0 Ah akkumulátortól 33%-kal hosszabb működési időt biztosít - ezzel jelentős növelve az egész M18 rendszert.     

„Amikor röpke két éve bemutattuk M18 REDLITHIUM-ION HIGH DEMAND 9.0 Ah akkumulátorunkat, teljes mértékben megváltoztattuk a vezeték nélküli szerszámok megítélését és a velük szemben támasztott elvárásokat. Fejlett motorjainkkal és elektronikánkkal együttműködve ez az akkumulátor technológia meghaladja azt, ami a nagyfeszültségű és több akkumulátoros szerszámok esetében lehetséges volt.” mondta a Milwaukee Tool termékcsoport menedzsere. 

„Most ismét forradalmasítjuk a munkaterületeket az M18 HB12 - 18 V 12 Ah nagy teljesítményű akkumulátor bemutatásával. Az egész akkumulátor kitűnő minőségű konstrukció és elektronika legjobb kombinációját igénybe véve lett megtervezve, amire professzionális akkumulátor rendszerekben eddig még nem volt példa. Ez a hihetetlen, akkumulátortervezés terén tett előrelépés nagyobb teljesítményt, alacsonyabb hőmérsékletet és hosszabb működési időt tett lehetővé, mint a forradalmi M18 B9 9.0 Ah akkumulátorunk esetében. Mindezt sikerült úgy elérnünk, hogy a felhasználóknak ne kelljen egy teljesen új rendszerbe befektetniük. Egyszóval ez egy jelentős előrelépés a vezeték nélküli technológiák és a vezeték nélküli munkaterületek jövőjének szempontjából.

 

Az M18 HB12 – 18 V 12.0 Ah nagy teljesítményű akkumulátor forradalmi cella technológiát alkalmaz, mely lényegesen nagyobb összteljesítményt és hatékonyságot tesz lehetővé. A nagyobb erejű cellák kihasználása érdekében a Milwaukee® továbbfejlesztette az áramellátó rendszert és a csomagok közötti kommunikációt, ezzel rendszerszintű kompatibilitást érve el.** Ezek a fejlesztések segítenek az új M18 FUEL termékek vezetékes teljesítményének elérésében, valamint az egész M18 rendszer hatékonyságának növelésében a nagyobb alkalmazási sebességnek és a csökkenésmentes teljesítménynek köszönhetően.

 

Ezen túlmenően, ez a hatalmas teljesítmény növekedés szükségessé tette, hogy a Milwaukee® minimalizálja a hőkeletkezést alacsonyabb impedanciájú akkumulátor cellák által, valamint, hogy optimalizált csomagszerkezetet fejlesszen ki. Ennek eredményeként az akkumulátor 50%-kal hűvösebb mint az M18 B9 esetében, így a felhasználók a korábbinál intenzívebben és hosszabb ideig dolgozhatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene az akkumulátor túlmelegedése miatt. A POWERSTATE  szénkefe nélküli motorral és REDLINK PLUS  intelligenciával együttműködve az M18 HB12 akkumulátor 33%-kal hosszabb üzemidőt biztosít, mint az M18 B9, és hosszabb töltésenkénti üzemidőt, mint az iparág bármelyik másik professzionális szerszám akkumulátora - ezzel végre teljes mértékben lecserélve a munkaterület vezetékes szerszámait.

 

Az M18 HB12 fejlett akkumulátorcsomag kialakításának köszönhetően az akkumulátor hidegben is az eddigi legjobb teljesítményt nyújtja, mivel még szélsőséges időjárási körülmények között (-20°F/-28°C) is nagy igénybevételre képes.

 

A Milwaukee® azáltal, hogy teljesítmény-orientált és iparág-központú megoldásokat kínál, elkötelezi magát a hatékonyság javítása mellett, hogy a felhasználók egész nap egy akkumulátor rendszerrel használhassák a készülékeket. Az M18 rendszer több mint 135 szerszámból áll és igazi tanúságtétele annak, hogy a Milwaukee® azért fektet a technológiákba, hogy forradalmi megoldásokat biztosíthasson felhasználóinak.

 

* Az L a világ legigényesebb szakembereinek készült. A páratlan teljesítményt nyújtó M18 FUEL termékek három exkluzív Milwaukee® innovációval vannak ellátva - POWERSTATE szénkefe nélküli motorral, REDLITHIUM-ION akkumulátorral és REDLINK PLUS intelligens hardverrel és szoftverrel - ezek a technológiák páratlan teljesítményt, működési időt és tartósságot nyújtanak a munkaterületen. Egyszerűen fogalmazva az M18 FUEL eszközök kategóriájukban a legerősebb 18V-os vezeték nélküli eszközök.

Ha szeretne többet megtudni az M18 HB12 – 18V 12.0 Ah nagy teljesítményű akkumulátorról, tekintse meg a termék működését bemutató videót, keresse meg a legközelebbi boltot, vagy látogasson el az alábbi weboldalra: www.metmanszerszam.eu

Tartalomhoz tartozó címkék: Milwaukee Tool