Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

M18 FUEL™ NAGY SAROKCSISZOLÓ

M18 FUEL™ NAGY SAROKCSISZOLÓ
Az összes M18 FUEL megoldáshoz hasonlóan az új sarokcsiszoló is három exkluzív innovációt használ: a POWERSTATE™ szénkefe nélküli motort, a REDLITHIUM-ION akkumulátort és a REDLINK PLUS intelligenciát. Annak érdekében azonban, hogy a világ első 18V-os sarokcsiszolóját létrehozhassuk, a Milwaukee®-nak a legjobb teljesítmény érdekében újra kellett terveznie ezeket a létfontosságú vezeték nélküli komponenseket.

ITT A KÖVETKEZŐ ÁTTÖRÉS: KATEGÓRIÁJÁBAN AZ ELSŐ 18 V-OS NAGY SAROKCSISZOLÓ

2018. 07. 31.

A termelékenységet növelő, megfelelő teljesítménnyel, működési idővel és hatékonysággal rendelkező megoldások biztosításában rendíthetetlen Mulwaukee® Tool büszkén mutatja be következő forradalmi megoldását az M18 Fuel™* rendszeren belül. Ketegóriájában az első 18 V-os nagy sarokcsiszoló.

AZ M18 FUEL™ NAGY SAROKCSISZOLÓ A VILÁG ELSŐ 18 V-OS, EGY AKKUMULÁTORRAL MŰKÖDŐ, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ SAROKCSISZOLÓJA, AMELY A VEZETÉKES SZERSZÁMOKTÓL KÖNNYEBB ÉS EGY TÖLTÉSSEL AKÁR 68 VÁGÁSRA KÉPES 42 MM-ES ROZSDAMENTES ACÉLCSÖVEKBEN.

„A vezeték nélküli technológiák terén elért vezető szerepünk új szintet ért el - már olyan megoldásokat kínálunk, amelyekre korábban nem volt lehetőség a 18V-os rendszeren belül” - mondja Jochen Herterich, a Milwaukee Tool termékcsoport vezetője. „A teljesen újratervezett elektronika, a nagy teljesítményű motor és a vadonatúj akkumulátor - az M18™ REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ HD12.0 Ah akkumulátor - gyártásának köszönhetően megalkothattuk a világ első 18V-os sarokcsiszolóját, amely agresszív, 230 mm-es csiszolási kapacitással rendelkezik és a vezetékes megoldásoktól könnyebb. Mindezt úgy valósítottuk meg, hogy az ügyfelektől nem várjuk el két akkumulátor vagy nagyobb feszültségű rendszer használatát. Igazi löketet ad a termelékenységnek!"

 

Az összes M18 FUEL megoldáshoz hasonlóan az új sarokcsiszoló is három exkluzív innovációt használ: a POWERSTATE™ szénkefe nélküli motort, a REDLITHIUM-ION akkumulátort és a REDLINK PLUS intelligenciát. Annak érdekében azonban, hogy a világ első 18V-os sarokcsiszolóját létrehozhassuk, a Milwaukee®-nak a legjobb teljesítmény érdekében újra kellett terveznie ezeket a létfontosságú vezeték nélküli komponenseket.

A Milwaukee® egy teljesen új POWERSTATE szénkefe nélküli motort hozott létre a sarokcsiszolóhoz, amely gyorsan és elakadás nélkül bánik el a nehéz feladatokkal is. A Milwaukee® a szerszámban megtalálható REDLINK PLUS technológiát is teljesen újratervezte, szerszámban korábban soha nem használt elektronikákat alkalmazva. Ez az újonnan kifejlesztett REDLINK PLUS intelligencia csomag biztosítja a szerszám maximális teljesítményét terhelés alatt, valamint megakadályozza a túlterhelést és a túlmelegedést.

 

Az új Milwaukee® M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT HD12.0 Ah-s akkumulátorral felszerelve a szerszám megszünteti a vezetékekkel vagy az állandó akkumulátorcserével járó bajlódást, ezzel egyidőben túlszárnyalva a nagyobb feszültségű megoldások teljesítményét. Az új HIGH OUTPUT 12.0 Ah-s akkumulátor az M18 REDLITHIUM-ION 9.0 Ah-s akkumulátorhoz képest 50%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, 50%-kal hűvösebb és 33%-kal hosszabb működési időt biztosít. A REDLINK PLUS intelligenciával és a POWERSTATE szénkefe nélküli motorral együtt a HIGH OUTPUT akkumulátor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a sarokcsiszolót nagy terhelés alatt egész nap használják, ezáltal hosszabb működési időt biztosítva egy töltéssel, mint bármely más professzionális elektromos szerszámrendszer.

 

A Milwaukee® azáltal, hogy teljesítmény-orientált és kereskedelem-központú megoldásokat kínál, elkötelezi magát a hatékonyság javítása mellett, így a felhasználók egész nap egy akkumulátor rendszerrel használhatják a készülékeket. Az új, M18 FUEL™ sarokcsiszoló kompatibilis az egész M18 terméksorral, amely jelenleg több mint 135 szerszámból áll. Ez igazi tanúságtétele annak, hogy a Milwaukee® forradalmi megoldásokba fektet annak érdekében, hogy a felhasználóknak innovatív megoldásokat kínálhasson.

* Az M18 FUEL a világ legigényesebb szakembereinek készült. Páratlan teljesítményt nyújtva mindegyik M18 FUEL termék három exkluzív Milwaukee® innovációval van ellátva - POWERSTATE szénkefe nélküli motorral, REDLITHIUM-ION akkumulátorral és REDLINK PLUS intelligens hardverrel és szoftverrel - ezek a technológiák páratlan teljesítményt, működési időt és tartósságot nyújtanak a munkaterületen. Egyszerűen fogalmazva az M18 FUEL eszközök kategóriájukban a legerősebb 18V-os vezeték nélküli eszközök.

Műszaki adatok

M18 FUEL™ nagy sarokcsiszoló

(M18 FLAG230XPDB-121C)

             ·       Tárcsaátmérő:                                        230 mm

·       Maximális vágási mélység:                    65 mm

·       Kapcsoló típusa:                                   Hosszú alsó kapcsoló

·       Tengelymenet:                                       M14

·       Üresjárati fordulatszám:                         6 600 ford./perc

·       Line Lock-Out funkció:                            Igen

·       Túltöltés elleni védelem:                         Igen

·       Szerszám nélküli tartozékcsere:             Igen

·       Szerszám nélküli védőburkolat:               Igen

·       Elektronikus tengelykapcsoló:                 Igen

·       Rezgéselnyelő fogantyú:                        Igen

·       EPTA-súly 12,0 Ah-s akkumulátorral:      5,3 kg                               

Tartalmazza az M18 FLAG230XPDB nagy sarokcsiszolót, (1) M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0 Ah-s akkumulátort, egy M12-M18™ gyorstöltőt, gyors kioldású biztonsági védőburkolatot, AVS oldalsó fogantyút, FIXTEC-anyát, 2x porvédőt és egy szerelőkulcsot.

Tartalomhoz tartozó címkék: Milwaukee Tool